in

Deze vrouw viel in slaap midden op de snelweg

Hoeveel moet je gedronken hebben om midden op de snelweg in slaap te vallen in je Chrysler Sebring? De 25-jarige Amber Dlaine McKinney Morgan veroorzaakte een bijzonder gevaarlijke situatie toen zij na een feestje haar ogen niet meer open kon houden en op de middelste rijbaan van de snelweg in slaap viel.

De meeste mensen zouden een taxi bestellen en niet compleet laveloos achter het stuur kruipen, maar Amber dacht blijkbaar dat ze nog wel naar huis kon rijden. Toen een voorbijganger de auto stil zag staan pakte hij zijn camera en sloeg op de ramen in een poging de vrouw wakker te maken. Dit lukte echter niet, enige tijd later arriveerde een officier van de California Highway Patrol en ook hij kreeg de vrouw niet wakker.

De situatie werd nog gevaarlijker toen de voet van Amber van het rempedaal gleed en de auto begon te rollen. De agent kon niets anders doen dan de ruit van de Chrysler inslaan en ingrijpen. De vrouw is uiteindelijk aangehouden op verdenking van rijden onder invloed, die aanklacht kunnen ze wel hard maken denk ik!

Behoorlijke WTF-video, er is niets mis met slapen in je auto als je dronken bent maar doe dat dan op een parkeerplaats.

Video: Deze vrouw viel in slaap op de snelweg

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Veyron en LaFerrari houden dragrace tot 330 km/h

Veyron en LaFerrari houden dragrace tot 330 km/h

Als je niet kunt slepen moet je duwen

Als je niet kunt slepen moet je duwen