in

Deze widebody Chevy Camaro SS is modderdik

Als je smult van de Liberty Walk en Rocket Bunny/Pandem bodykits, dan kun je deze Chevrolet Camaro SS ongetwijfeld ook waarderen. Gepopnagelde overfenders, dikke bumpers, nieuwe sideskirts, een aangepaste motorkap en een ducktail spoiler op de kont geven deze muscle car een zeer Japanse uitstraling.

De wielen zijn Ferrada FR8’s, 20-inch in diameter en dankzij de instelbare luchtvering heeft de Camaro SS een mooie stance. Volgens de velgenfabrikant, verantwoordelijk voor deze video, zal de Stage 3 bodykit binnenkort worden vergezeld door een zogenaamde fase 2 upgrade. Het is niet duidelijk wat dat inhoudt, maar wellicht een upgrade van de standaard 6.2-liter V8. Die levert nu 455 pk en 616 Nm koppel, ook niet bepaald weinig.

Naast een kleine fotoshoot heeft Ferrada ook deze anderhalve minuut durende promovideo gemaakt. De video had wat ons betreft wel wat langer gemogen, want deze widebody Camaro SS valt hier wel in de smaak. Wat vinden jullie van deze opgepompte muscle car?

Video: Widebody Chevy Camaro SS

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Sandra Schuurhof crash

Hart van Nederland-presentatrice crasht uitkomen Scheivlak

Is een Hummer H1 geschikt voor dagelijks gebruik

Is een Hummer H1 geschikt voor dagelijks gebruik