in

Dikke driftvideo op verlaten Russische raketbasis

Ryan Tuerck en twee vrienden (toevallig professioneel drifters Kristaps Bluss en Matt Powers) zijn op vakantie geweest naar Letland en daar hebben ze een bezoekje gebracht aan een verlaten Russische raketbasis uit de Koude Oorlog. Zoals u zich kunt voorstellen was dit niet zomaar een cultureel snoepreisje, nee er moest hard gewerkt worden.

Tuerck, Bluss en Powers werden door HGK Motorsports voorzien van vervoer, een 800 pk Supercharged BMW E92 M3, een 950 pk Supercharged BMW E46 M3, en een twin turbo Nissan 350Z. Allemaal uitgerust met LS V8-motorblokken van GM. Dat de heren coureurs geen overalls of helmen mee hadden genomen op vakantie maakte Donut Media niet uit, er stond een videoshoot op het programma dus er móest gedrift worden!

Het resultaat is fantastisch, een van de betere driftvideo’s die ik onlangs gezien heb. Het camerawerk is schitterend, het, de montage prachtig, alleen de muziek had iets zachter gemogen. Ik wil die V8-motoren horen brullen!

Video: Driften op verlaten Russische raketbasis

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Eén reactie

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

pr-technolgy-porsche-968

Dit is de snelste Porsche 968 ter wereld

mercedes-amg-gt-r-nordschleife-lap

Mercedes-AMG GT R Nordschleife Lap