in

Dit droomhuis met garage staat aan het circuit!

We dromen er waarschijnlijk allemaal weleens van, een huisje in de buurt van de Nürburgring of Spa-Francorchamps. Het liefst met een kleine garage zodat je in de avonduren en weekenden aan de auto kunt sleutelen. Voor de puissant rijken is dit geen droom, die bouwen gewoon een privé circuit aan huis, maar mocht dit als ‘gewone’ miljonair iets te exorbitant zijn dan kun je ook een huis kopen zoals in onderstaande video.

Aan Brainerd International Raceway worden 20 huizen gebouwd met enorme garages. De huizen staan recht naast de dragstrip of het normale circuit en bij aankoop van een huis krijg je gratis toegang tot het circuit, het aangrenzende meer en alle evenementen op Brainerd International Raceway. Wat wil je nog meer?

De prijzen voor een huis beginnen bij 1 miljoen dollar. Dat is bepaald niet goedkoop, maar ik vind het ook niet enorm duur als je ziet wat je krijgt. 1 oktober toch maar mee doen met de droomsalaristrekking!

Video: Dit droomhuis met garage staat aan het circuit!

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Peugeot 205 T16 Evo 2 & 208 T16 Pikes Peak

Peugeot 205 T16 Evo 2 & 208 T16 Pikes Peak bij Montée des Legendes 2018

Russische straatdrifter gaat los

Krankzinnige Russische straatdrifter gaat weer los