in

Dit is de enige Lamborghini Centenario op Nederlandse platen

Afgelopen weekend werd de enige Lamborghini Centenario op Nederlandse platen gespot tijdens een supercar meeting. Deze 2.2 miljoen euro kostende Centenario is één van de slechts 20 gebouwde exemplaren in coupévorm en de eigenaar heeft de Lambo in een unieke zwart-gele kleurstelling laten spuiten.

Deze exclusieve machine werd gebouwd ter ere van Ferruccio Lamborghini’s 100e geboortedag. De auto is in de basis een Aventador maar beschikt over achterwielsturing en een nieuwe carrosserie die geheel van carbon fiber is gemaakt. De 6.5-liter V12-motor beschikt in de Centenario over 770 pk waardoor 0-100 km/h in 2.8 seconden geklokt wordt.

De ‘Bumblebee Centenario’ is eigendom van Gerard Zondervan zoals Quote ontdekte, hij bezit ook de twee Aventador SV’s die in de video te zien zijn. Lekker bezig Gerard!

Video: Lamborghini Centenario op Nederlandse platen

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

BMW E36 Judd V8 van Georg Plasa

BMW E36 Judd V8 van wijlen Georg Plasa ging hard op Goodwood

Peugeot-bestuurder stopt even om kaart te lezen

Peugeot-bestuurder stopt even om op de kaart te kijken