in

Dit is de Ferrari-bestuurder die iedereen haat

Laten we eerlijk zijn, bijna iedereen heeft een hekel aan ‘Rich Kids’ die lopen te patsen met papa’s supercars en een maandelijkse bijdrage krijgen waar de rest van Nederland een jaar voor moet werken. Zo ook de mannen achter het kanaal Car Bros en daarom hebben ze deze heerlijke parodie gemaakt.

In deze video vertelt Damien Stonebrook (Success comes to those who work for it.) zijn verhaal als supercar-eigenaar en hoe het is om iedere dag in geweldige auto’s te rijden. Dat hij een echte kenner is laat hij diverse malen zien, “Got a new Porsche” toont een Audi. De video zit vol met dit soort fouten waar wij geweldig om hebben kunnen lachen.

Check deze hilarische parodie hieronder en laat ons in de reacties weten wat voor fouten Damien nog meer maakt.

Video: Dit is de Ferrari-bestuurder die iedereen haat

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

5 Reacties

Laat een reactie achter
  1. rond de 3 minuten dat ie laat zien dat er een vlaggetje op zn banden zit, zit dat niet op elke band van michelin? en ergens in het begin zegt ie trouwens dat ie op wikipedia (!) moest zoeken om een betere auto te vinden als de porsche die eigenlijk een audi is…

  2. “Ferrari kreeg in de jaren 30 ruzie met de Lamborghini-broers en besloot toen zijn eigen sportwagen te gaan bouwen”. Vooral geinig dat je dan Ettore Bugatti ziet bij een Royale. Lamborghini-broers verwijst volgens mij naar de heren Maserati. Het vereist kennis van de geschiedenis om dit zo briljant te kunnen verhaspelen.

    • En het was niet Ferrari die ruzie kreeg met Lamborghini maar Lamborghini met Ferrari toen Enzo hem neerbuigend uitmaakte voor tractorbouwer. Meneer Lamborghini besloot toen zijn eigen sportwagen te bouwen.

      Ze hebben het inderdaad prachtig verdraaid.

Reageer op deze video

Deze Mini Race is een eerbetoon aan Best Motoring

Deze Mini Race is een eerbetoon aan Best Motoring

2015 Mercedes C63 AMG S Review met Chris Harris

2015 Mercedes-AMG C63 S Review met Chris Harris