in

Dit is de ultieme dragrace shootout in de regen

Tiff Needell en Paul Woodman wilden de ultieme dragrace shootout organiseren. Dertig van de snelste en meest uitlopende supercars en sportauto’s werden bijeengebracht op Dunsfold Aerodrome voor wat een waanzinnige dag moest worden. Aan alles was gedacht, maar er was één ding dat Tiff en Paul niet konden beïnvloeden: het weer!

Op de dag van de ultieme dragrace shootout kwam het met bakken uit de hemel, verre van ideale omstandigheden dus voor de krachtpatsers die deelnamen aan deze race. Aan de andere kant zorgde de regen voor een unieke gelegenheid om te zien hoe deze auto’s presteren als de omstandigheden minder dan perfect zijn. Want wanneer zie je dit soort auto’s nou tegen elkaar racen in de regen?

De onvoorspelbaarheid die de regen met zich meebracht, betekende dat er een aantal verrassende winnaars waren. Welke auto’s dat zijn zie je in de video hieronder.

Video: De ultieme dragrace shootout

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Mitsubishi Lancer Evo III Monster

Mitsubishi Lancer Evo 3 Monster

de Dhabiyan

Rainbow Sjeik heeft een nieuw speeltje: de Dhabiyan