in

Dit is het verhaal van een 900 pk Toyota Supra

De Toyota Supra is een auto voor echte liefhebbers, ondanks dat de eerste modellen van de Mk4 alweer 21 jaar oud zijn. De Supra kreeg natuurlijk wereldwijde bekendheid door The Fast & The Furious, iedereen die een beetje van tuning hield wilde ineens een Toyota Supra hebben. Daar zijn twee redenen voor; de eerste omdat het gewoon een mooie auto is en de tweede reden is dat het 2JZ-motorblok beresterk ik.

Er rijden daarom waarschijnlijk meer getunede Supra’s rond Supra’s die nog standaard zijn, maar meer is niet altijd beter. Supra-eigenaar, Ice1Cubed vertelt in deze video dat hij altijd op zoek was naar meer en nooit tevreden was met wat hij had. Hij bleef zijn auto maar tunen, meer vermogen voor nog meer snelheid. Totdat hij besefte dat hij te ver was gegaan en hij de auto van zijn dromen had verpest.

Over die wijze les heeft hij onderstaande video gemaakt.

Video: Het verhaal van een 900 pk Toyota Supra

  • Mr. Autostrada

    Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video