in

De snelste runs op Goodwood Festival of Speed 2015

Jullie hebben de snelste rit van Goodwood 2015 al gezien, op naam van de Gobstopper 2 Subaru Impreza, en een heleboel andere Goodwood video’s maar er is nog meer. In deze video zien we snelste raceauto’s tijdens de Goodwood hillclimb shootout 2015!

Het mooie aan de Goodwood Hillclimb is dat er zoveel uiteenlopende raceauto’s aan mee doe, van een huidige GT3-spec Nissan GT-R tot aan Ari Vatanen’s Peugeot 405 T16 uit de jaren ’80. Of wat te denken van een Dallara SP1 LMP met zijn schreeuwende Judd V10, de slanke Hesketh-Cosworth 308E, de zeswieler Formule 1 van March of de McLaren-Chevrolet M8F met zijn monsterlijke 8.5-liter V8.

Natuurlijk zouden de recente Formule 1-auto’s het snelste moeten zijn, maar die doen helaas nooit een serieuze poging, men rijdt liever wat demonstratieruns met wat burnouts en donuts. Misschien moet Toro Rosso Max Verstappen volgend jaar naar Goodwood sturen, die wil vast wel een serieuze poging wagen om het 16 jaar oude record te verbreken.

Video: De snelste runs op Goodwood Festival of Speed 2015

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Toyota Celica heeft best veel negatieve camber

Toyota Celica heeft best veel negatieve camber

Underground Racing heeft de eerste Twin Turbo Huracán

Underground Racing heeft de eerste Twin Turbo Huracán