in

Dit zijn de beste bestelbussen van dit moment

Wat is de beste keuze qua bestelbus? Ieder heeft zo zijn voorkeur. Echter, bij een scherpe blik springen 5 bedrijfswagenmodellen er op dit moment uit. De meest recente versies van deze bestelbussen blinken om verschillende redenen uit. Hier volgt een overzicht van de top bestelbussen, zonder specifieke volgorde.

Ford Transit Connect

De Ford Transit Connect heeft alles wat je verlangt van een bestelbus: een modern en stijlvol uiterlijk dat niet te extravagant is. Deze bus biedt een overvloed aan functies, is stevig, betrouwbaar en heeft een aantrekkelijk interieur. De handige flexibele dubbele passagiersstoel en de geavanceerde technologieën maken de Transit Connect indrukwekkend.

Mercedes-Benz Vito

Voor bedrijven die klasse of luxe willen uitdragen, zoals comfortabel vervoer bieden of professionaliteit tonen, is de Mercedes Vito de ultieme keuze. De Mercedes-Benz Vito staat bekend om zijn luxe varianten en uitvoeringen met dubbele cabine. De nieuwere modellen van de Vito zien er steeds indrukwekkender uit en bieden zowel comfort als kracht.

Volkswagen Caddy

De Volkswagen Caddy is al jaren de favoriete compacte bedrijfswagen en mogelijk de meest populaire bestelbus. De recente modellen van de Caddy laten zien dat Volkswagen deze status met trots draagt. Ze hebben een strak en stoer design. Belangrijker nog, de Caddy lost de verwachtingen in op professioneel vlak met zijn laadvermogen, trekkracht, prachtig ontworpen interieur vol handige functies en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Opel Vivaro

Misschien onverwacht, maar de Opel Vivaro verdient zeker een plek op deze lijst. Kies je voor een Vivaro, dan kies je voor betaalbare functionaliteit. Hij is ruim, praktisch ontworpen met veel opbergmogelijkheden en zelfs ruimte om te werken. De nieuwere modellen van de Vivaro maken indruk met hun kenmerkende stoere voorkant en bieden dit alles tegen een aantrekkelijke prijs.

Mercedes-Benz Sprinter

Deze grote bus mag niet ontbreken. Zoek je een grote bus, dan heb je waarschijnlijk serieuze zaken te doen. Daarom zien we zoveel Mercedes Sprinters in het segment van grote bestelbussen. Ze bieden ongeëvenaard comfort, kracht en een professionele uitstraling. Ook de Renault Master en Fiat Ducato, die recent veel indruk heeft gemaakt en vriendelijker geprijsd is, verdient een vermelding.

Meer weten of advies nodig?

Benieuwd welke bestelbus het beste past bij jouw onderneming? De experts van Dutch Vans staan klaar om je te adviseren. Aarzel niet om contact op te nemen via mail of telefoon, of kom langs in Barneveld voor vrijblijvend advies!

author avatar
Advertorial
Chris Harris test de Mercedes-Benz SL73 van de Brunei Sultan

Chris Harris test de Mercedes-Benz SL73 van de Brunei Sultan

Nio ET9 schudt sneeuw als een natte hond van zich af

Nio ET9 schudt sneeuw als een natte hond van zich af