in

Dodge Charger spint publiek in na meeting

Vorige week werd er een grote meeting georganiseerd in Houston, Texas. In de afgelopen jaren zijn we eraan gewend geraakt om Ford Mustangs te zien crashen tijdens het wegrijden van meetings, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat andere geen risico vormen voor het toekijkende publiek.

In deze video zien we een Dodge Charger met het Scat Pack, 492 pk, een burnout uitvoeren voor de toeschouwers. De bestuurder lijkt alles onder controle te hebben, maar als hij van het gas gaat springt de achterkant weg en spint de Charger richting het publiek. De Dodge raakte een man aan de kant van de weg, die gelukkig niet gewond lijkt te zijn.

De bestuurder van de Charger lijkt zich niet zo druk te maken om de man of de rest van het publiek, en rijdt weg alsof er niets is gebeurd. De bestuurder mag dan wel echt een lulhannes zijn, die Charger Scat Pack is een heerlijke muscle car. Wat klinkt die V8 heerlijk rauw!

Video: Dodge Charger spint publiek in na meeting

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

2021 Mercedes AMG G550 4x4² bezoekt de 'Ring

2021 Mercedes AMG G550 4×4² bezoekt de ‘Ring

Mercedes-AMG GT Black Series pakt Nürburgring Record