in

Douchebag blijft doorrijden met koelvloeistof lekkage op de Ring

Het is denk ik de grootste vrees van iedere bestuurder op de Nordschleife, koelvloeistof of olie op de baan. Stel dat je de Ring helemaal uit je hoofd kent en zelf geen fouten maakt, dan is er altijd nog mogelijkheid dat je in een snelle, blinde bocht verrast wordt door vloeistof op het asfalt. Dat is op ieder circuit een gevaar, maar op de Nordschleife staan de vangrails net even iets dichterbij.

Technische mankementen zijn natuurlijk nooit helemaal te voorkomen, maar als je merkt dat er iets lekt of als de temperatuur van de motor erg oploopt zet dan je auto langs de kant. Niet zoals deze douchebag doet, bewust door blijven rijden en een spoor neerleggen van een paar kilometer. Alleen maar om niet voor de Bongard sleepdienst hoeven te betalen, maar ondertussen wel het risico nemen dat iemand anders zijn auto in de muur hangt dankzij jouw koelvloeistof…

Video: Douchebag blijft doorrijden

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

SLS AMG Roadster by Prior Design

Moeder en dochter rocken SLS AMG Roadster Prior Design

Golf R32 Rollenbank test

Op de Rollenbank – Volkswagen Golf R32