in

DRIVE – F-Type vs 911 Carrera S Cabrio en V8 Vantage Roadster

Chris Harris heeft voor DRIVE een sportauto cabrio test georganiseerd, de deelnemers zijn de nieuwe Jaguar F-Type, de nieuwe Porsche 911 S Cabrio en de oude rot van het stel, de Aston Martin V8 Vantage Roadster.

Op papier heeft de Jaguar F-Type weinig om over op te scheppen over: hij is zwaarder, duurder, minder precies en minder sportief dan de Porsche 911 Carrera S Cabriolet. Maar de Jaguar heeft wel emotie, een mooi design en geweldig klinkende V8 motor met 495 pk en 625 Nm koppel. De V8 Vantage Roadster is een “oude” auto inmiddels, hij is de zwaarste van het stel met een ruime 1700 kilogram maar is nog steeds goed voor 420 pk. En laten we eerlijk zijn, de Aston Martin V8 Vantage is nog steeds een prachtige auto.

Harris beoordeeld de auto op drie punten, hoe goed is hij voor alledaags gebruik, hoe sportief is hij en welke auto heeft de beste uitstraling. Een winnaar kiezen in deze test zal niet gemakkelijk zijn, maar Chris Harris komt met een aantal interessante conclusies. Bekijk de video hieronder voor het resultaat.

Video: F-Type vs 911 S Cabrio vs V8 Vantage Roadster

DRIVE – F-Type vs 911 Carrera S Cabrio en V8 Vantage Roadster

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *