in

DTM 2012 – The Movie

DTM 2012 – The Movie is een schitterend jaaroverzicht, de video neemt je mee op een muzikale reis door het gehele seizoen. Het afgelopen DTM seizoen stond natuurlijk in het teken van de terugkeer van BMW in het Deutsche Tourenwagen-Masters. De BMW M3 DTM nam het op tegen de Audi A5 DTM en de Mercedes C-Coupe DTM, twee merken die al jaren actief zijn in het DTM kampioenschap en dus verwachtte iedereen een voorsprong van beide merken.

Uiteindelijk pakten BMW alle prijzen; Bruno Spengler de coureurs titel, BMW Team Schnitzer de constructeurstitel en ook de merkentitel. De strijd werd beslist in het laatste weekend op de Hockenheimring, waar Gary Paffett net naast de titel greep. BMW wist 5 races te winnen, Mercedes-Benz won 3 races en Audi 2 races. Wacht niet langer en check de schitterende video hieronder.

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Eén reactie

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Big Muscle - 1950 Chevrolet 3100

Big Muscle – 1950 Chevrolet 3100

Jon Olsson’s Lamborghini Gallardo

Jon Olsson’s Lamborghini Gallardo in de sneeuw