in

DTM 2015 – Nürburgring Highlights

Twee races op het Nürburgring Grand Prix circuit stonden er afgelopen weekend op het programma. In de eerste race greep Maxime Martin bij de start al direct de leiding en kwam de rest van de race niet meer onder druk te staan. Edoardo Mortara eindigde als tweede met zijn Audi RS5 DTM en nam daarmee de tweede plaats in het kampioenschap over van merkgenoot Mattias Ekström, die werd tiende. Pascal Wehrlein werd derde en behield daardoor de leiding in de titelstrijd.

In de tweede DTM-race van het weekend was het de Spanjaard Miguel Molina die van start tot finish aan de leiding ging en zijn eerste overwinning ooit in het DTM behaalde. Paul Di Resta werd met zijn Mercedes C63 AMG DTM tweede en Canadees Bruno Spengler werd met een BMW M4 DTM derde. Drie verschillende merken dus op het podium na afloop van de tweede race. Pascal Wehrlein kreeg opzichtig hulp van zijn teamgenoten en eindigde op de vijfde positie, voor zijn concurrenten en dus werd de leiding in het kampioenschap vergroot.

Video: DTM 2015 – Nürburgring Highlights

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Cadillac CTS-V Best Drivers Car

Best Driver’s Car 2015 – Cadillac CTS-V Hot Lap

helmcamera jeroen bleekemolen

Helmcamera Jeroen Bleekemolen in Porsche RS Spyder