in

Een Porsche 356 voor de winter

Tien jaar geleden kocht Jeff Zwart een 1953 Porsche 356 Pre-A Coupe voor een film waaraan hij werkte, met in de hoofdrol de Porsche Cayenne. Naarmate Jeff meer kilometers reed met Porsche 356 ging hij steeds meer van de auto houden met als gevolg dat hij besloot om de auto te houden.

Sommige mensen zouden zo’n auto in een garage verborgen houden, bang meer kilometers te maken en daardoor de potentiële waarde te verlagen. Niet Jeff Zwart, hij monteerde Michelin WRC banden met spikes en rijdt met een big smile op zijn gezicht over de bergwegen van Colorado.

Hoeveel mensen zie je een 61 jaar oude klassieker in de winter door de sneeuw driften, dat doet niemand toch? Jeff Zwart bevestigd zijn heldenstatus maar weer eens met deze video, wat een prachtige vent! Mocht je nog niet weten wie Jeff Zwart is en wat hij doet, bekijk dan deze pagina met diverse video’s over hem. Uiteraard pas nadat je onderstaande clip hebt gezien.

Video: Een Porsche 356 voor de winter

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Formule 3 - Podium en crashes voor Verstappen in Pau

Formule 3 – Podium en crashes voor Verstappen in Pau

Porsche Boxster GTS en Cayman GTS - Zijn ze het waard?

Porsche Boxster GTS en Cayman GTS – Zijn ze het waard?