in

Een rondje Nordschleife blind navigeren in een AMG GT R

Misha Charoudin woont al een aantal jaar in de buurt van de Nürburgring Nordschleife. Hij werkt voor Apex Nürburg als instructeur, racet in de VLN en filmt zijn avonturen rondom de Nürburgring voor zijn YouTube-kanaal.

In zijn nieuwste video laat Misha zien hoe goed hij de beroemde omloop kent, door blind een rondje te navigeren in een Mercedes AMG GT R. Zittend naast coureur Andreas Gülden roept hij alle rempunten, lijnen en bochten terwijl Andreas voluit gaat in de Mercedes-AMG GT R. Misha weet precies waar ze zijn en noemt ook andere markeringen en referentiepunten, terwijl hij toch echt geblinddoekt is.

Dit is echt een knappe prestatie, maar Misha geeft deze instructies praktisch dagelijks aan klanten. Het verschil is alleen dat hij nu niets ziet en moet aanvoelen waar ze zijn, de rest is tweede natuur.

Video: Rondje Nordschleife blind navigeren

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Jack Aitken verbreekt ronderecord Assen met 2017 Renault F1

Jack Aitken verbreekt ronderecord Assen met 2017 Renault F1

Het verhaal van de nieuwe Stratos

Het verhaal van de nieuwe Stratos