in

Een uniek kijkje in de garage van Richard Hammond!

Richard Hammond, ooit presentator van het Britse Top Gear en hedendaags presentator van The Grand Tour. Maar naast de programma’s die hij maakt met Jeremy Clarkson en James May, heeft hij ook zijn eigen autoprogramma; Richard Hammond’s Workshop. In dit programma koopt hij oude auto’s om ze nieuw leven in te blazen of om er onderdelen van te gebruiken. Maar naast zijn workshop heeft hij ook nog een schuur met zijn eigen klassiekers. 

Op het Youtube-kanaal DriveTribe, wat ook van Hammond en co is, laat hij regelmatig auto’s zien die in deze schuur staan. Maar een echt kijkje in deze schuur hebben we nog niet eerder gehad. Een schuur vol met auto’s en motoren met allen hun eigen verhaal. Twee Jaguars, een Mustang 390 GT uit 1968, een MGB GT en verschillende motoren. Sommige van deze voertuigen zijn gerestaureerd en hier rijdt Richard ook regelmatig mee, andere auto’s wachten nog op hun beurt om onder handen genomen te worden.  

Richard verteld je in de video hieronder alles over zijn garage en de verhalen achter al zijn auto’s en motoren, check de video hieronder!  

Video: Een uniek kijkje in de garage van Richard Hammond!

author avatar
Jur Redacteur
Student Fontys Hogeschool Journalistiek. Droomt van een Volkswagen T1 Busje

Reageer op deze video

MTM Audi R8 V10 tikt 350 kmh aan op Autobahn

MTM Audi R8 V10 tikt 350 km/h aan op Autobahn

audi vs porsche dragrace

Audi S8 vs Porsche Panamera Turbo S Dragrace!