in

Enthousiaste Finnen helpen gecrashte auto’s op weg

De liefde voor rallysport wordt er in Finland met de paplepel ingegoten en dat is terug te zien in het enthousiasme van de toeschouwers. Neem deze groep omstanders die stonden te kijken bij een bocht in de Päijälä stage, daar vlogen een tiental rallyauto’s uit de bocht maar in no time hing er al een sleepkabel aan en hielpen de toeschouwers de rallyauto’s weer op weg.

Dat deze Finnen verwacht hadden dat het een drukke dag zou worden blijkt wel uit het feit dat bijna iedereen handschoenen aanheeft. Er werd werkelijk met man en macht gewerkt om de gecrashte auto’s weer op weg te helpen, de auto’s die niet meer verder konden rijden werden op een veilige plaats geparkeerd en vervolgens werd er gewacht op de volgende auto.

Dit is niet de eerste keer dat we Finnen dit zien doen, vorige winter zagen we eenzelfde soort video. Die BMW bij 3:25 minuten, daar zie je hier meer van.

Video: Finnen helpen gecrashte auto’s op weg

  • Mr. Autostrada

    Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Enthousiaste Finnen helpen gecrashte auto’s op weg

Reageer op deze video