in

Enthousiaste Finnen helpen gecrashte auto’s op weg

De liefde voor rallysport wordt er in Finland met de paplepel ingegoten en dat is terug te zien in het enthousiasme van de toeschouwers. Neem deze groep omstanders die stonden te kijken bij een bocht in de Päijälä stage, daar vlogen een tiental rallyauto’s uit de bocht maar in no time hing er al een sleepkabel aan en hielpen de toeschouwers de rallyauto’s weer op weg.

Dat deze Finnen verwacht hadden dat het een drukke dag zou worden blijkt wel uit het feit dat bijna iedereen handschoenen aanheeft. Er werd werkelijk met man en macht gewerkt om de gecrashte auto’s weer op weg te helpen, de auto’s die niet meer verder konden rijden werden op een veilige plaats geparkeerd en vervolgens werd er gewacht op de volgende auto.

Dit is niet de eerste keer dat we Finnen dit zien doen, vorige winter zagen we eenzelfde soort video. Die BMW bij 3:25 minuten, daar zie je hier meer van.

Video: Finnen helpen gecrashte auto’s op weg

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Audi R8 met 250.000 km

Klokje Rond – Hoe gezond is deze Audi R8 met 252.000 km op de teller?

Ford Raptor ophanging

Dit krijgt de ophanging van een Ford Raptor te verduren