in

Alle Fast & Furious auto’s beschreven door de man die ze gebouwd heeft

Met de achtste film van de Fast and Furious momenteel in bioscoop is dit een goed moment om terug te blikken op de belangrijkste auto’s uit de franchise.

Dennis McCarthy, picture car coordinator voor ‘The Fate of the Furious’, is de man achter de meeste auto’s van de Fast and the Furious franchise. In deze video bespreekt hij alle iconische auto’s uit de films zoals de Toyota Supra, Dodge Charger, Mazda RX-7, 1969 Yenko Camaro, Nissan Skyline GT-R, de Mitsubishi Eclipse en alle andere.

De franchise heeft zijn focus verlegd van straatracen naar dingen opblazen en de wereld redden van wederom een schurk, maar de auto’s blijven een belangrijk ingrediënt. Dat het nu minder om straatracen draait maakt de film een stuk geschikter voor een breed publiek en dat blijkt wel uit een “global box office record” voor het beste openingsweekend met $532.5 miljoen wereldwijd.

Wat is jouw favoriete auto uit de acht Fast and Furious films?

Video: Alle Fast & Furious auto’s

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Alfa Romeo Giulia QV, BMW M3 & Cadillac ATS-V in een dragrace

Alfa Romeo Giulia QV, BMW M3 & Cadillac ATS-V in een dragrace

De evolutie van het Sim Racen

De evolutie van het Sim Racen