in

Felipe Massa’s Kart Evenement 2014

Het traditionele karting-evenement; Desafio Internacional das Estrelas van Felipe Massa werd alweer voor de negende keer gehouden. Hoewel er minder internationale sterren waren dan in het verleden was het niettemin een goede show.

De huidige en voormalige F1 coureurs maakten samen een eerbetoon aan Michael Schumacher. Onder hen, Jules Bianchi, Rubens Barrichello, Vito Liuzzi, Sebastian Buemi, Nelson Piquet Jr, Bruno Senna, Lucas De Grassi, Ricardo Zonta, Luciano Burti en nog een boel toerwagencoureurs. Iedereen stond even stil bij het ernstige ongeluk dat de Duister had.

Vitantonio Liuzzi was het gehele weekend ongenaakbaar op de Desafio Internacional das Estrelas. De Italiaan, in 2001 wereldkampioen karting, eindigde in alle trainingen bovenaan de tijdenlijst, pakte de pole position en leidde de race van start tot finish. Daarachter werd gevochten om iedere positie en lieten de coureurs zien dat ze het karten nog niet verleerd zijn.

Misschien moet Bernie maar eens overwegen om een aantal kartraces er tussendoor te gooien in plaats van dubbele punten. In deze race zagen we meer spektakel dan de afgelopen negen races na de zomerstop in F1.

Video: Felipe Massa’s Kart Race 2014

Felipe Massa’s Kart Evenement 2014

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *