in

Fernando Alonso Wint Ice Karting Wrooom

De 23e editie van de Wrooom Press Ski Meeting in Madonna di Campiglio is afgesloten met de traditionele kart races tussen de Ducati MotoGP rijders en de Ferrari F1 coureurs.

De pole in de eerste race was voor Felipe Massa en na de start ging Fernando Alonso het gevecht aan met de Braziliaan. Een ronde later leek het over voor Alonso, toen hij naar de laatste plek terugviel vanwege een botsing met de Braziliaan. Hij vocht zich echter sterk terug, wellicht een beetje in scene gezet, en wist in de laatste bocht de overwinning af te pakken van MotoGP-rijder Andrea Dovizioso.

De tweede race kende een omgekeerde volgorde op de startgrid, maar ook hierin had Alonso weinig moeite om zich naar voren te werken. Het lukte hem om de race opnieuw te winnen en daarmee eindigde hij het evenement bovenaan. Giancarlo Fisichella werd tweede, Massa derde.

  • Mr. Autostrada

    Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video