in

Ferrari 296 GTB en F12 Berlinetta maken metershoge sprong na straatrace

Bizarre beelden uit het dorpje Osimo in Italië! Een beveiligingscamera legde het slotakkoord vast van een straatrace die een Nederlander en een Belg hielden in een buitenwijk met een Ferrari 296 GTB en F12 Berlinetta.

Nu is een buitenwijk al een idiote plek voor een straatrace, maar helemaal als je de weg niet kent. Deze bestuurders reden namelijk vol gas op een T-splitsing af, terwijl de rechtdoorgaande weg doodloopt. De beide Ferrari’s schieten rechtdoor, over de stoeprand die als schans fungeert. Wat volgt is een metershoge sprong, die eindigt tegen het hek van een vila.

Stukken van de Ferrari’s vliegen in het rond en belanden in het zwembad. Terwijl de rook van de blauwe F12 Berlinetta achter de boom opstijgt, zien we gelukkig inzittenden uitstappen. Iedereen blijkt geschrokken en wat beurs, maar niemand is ernstig gewond geraakt volgens de plaatselijke media.

Video: Ferrari 296 GTB en F12 Berlinetta maken metershoge sprong

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Ferrari SF90 met dakkoffer ontmoet nieuw Ferrari prototype

Ferrari SF90 met dakkoffer ontmoet nieuw Ferrari prototype

Vier generaties Honda Civic Type R in één dragrace

Vijf generaties Honda Civic Type R in één dragrace