in

Ferrari 458 Italia haalt 341 km/h op Autobahn

Het is wat met die Ferrari’s op de Duitse Autobahn, posten we eerder deze week nog een video van een Ferrari F12 Berlinetta die 340 kilometer per uur aantikt op de Autobahn, hebben we vandaag een Ferrari 458 Italia die op topsnelheid even 341 km/h haalt. What’s next?

De Ferrari 458 Italia in deze video is van RSRNurburg, een bedrijf dat trackdays organiseert, raceauto’s verhuurd en racecursussen geeft. Maar dat is niet het enige wat ze doen, je kunt namelijk ook een heuse Autobahn Blast boeken. Het mooie aan de Autobahn is natuurlijk dat er geen snelheidslimieten zijn, maar wil je een beetje leuke snelheid halen heb je een snelle auto nodig. Omdat niet iedereen het budget heeft voor een sportauto of supercar kun je bij RSRNurburg een Ferrari 458 Italia huren, of een Lamoborghini LP560-4, of een Mercedes SLS AMG en zo hebben ze nog wat ander leuk spul staan.

Video: Ferrari 458 Italia haalt 341 km/h

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Mega Toyota Celica Drift Fail

Toyota Celica drift op lege parkeerplaats tegen paal

Lamborghini Gallardo LP550-2 Review

Lamborghini Gallardo LP550-2 Review