in

Ferrari 488 GT3 crasht hard waarna coureur verhaal gaat halen

Tijdens de eerste VLN-race van 2017 zagen we een coureur die helemaal door het lint ging nadat hij van de baan werd getikt. Die coureur had alle recht om boos te zijn en verhaal te gaan halen maar deze coureur, Mike Stursberg, is zelf schuldig aan zijn enorme crash met de #22 Ferrari 488 GT3. Toch denkt hij daar blijkbaar anders over.

In deze video zien we hoe de Ferrari 488 een groene Porsche passeert en te snel terug kruist naar de ideale lijn. De Porsche 911 zit er echter nog half naast en dus is contact onvermijdelijk, waarna de Ferrari haaks linksaf slaat en hard in de vangrail klapt. De Porsche kon geen kant en hoefde dat ook niet, maar toch besluit Mike met opgeheven armen verhaal te gaan halen bij de Porsche-coureur. Ik denk dat hij na het zien van deze video wel zijn mening heeft bijgesteld.

Video: Ferrari 488 GT3 crasht hard

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

IndyCar 2017 - Long Beach Highlights

IndyCar 2017 – Long Beach Highlights

BMW M3 Touring

De M3 Touring die BMW nooit heeft willen maken