in

Ferrari Enzo in WRC Stijl

De personen achter het YouTube-kanaal TaxTheRich100 laten graag zien dat supercars gebruikt moeten worden, hetzij op een wat excentrieke manier. Eerder zagen we van dit kanaal een video waarin een Rolls-Royce Phantom aan het rally rijden is, niet de manier waarop een Phantom meestal wordt gefilmd maar wel de spectaculairste manier.

Onderstaande video is nieuwste productie van TaxTheRich100 , een Ferrari Enzo over de plattelandswegen van Engeland jagen alsof het een WRC stage is. Wij staan helemaal achter het idee dat supercars gebruikt moeten worden waarvoor ze gebouwd zijn, maar op deze manier zie je het niet vaak. Met een 6.0-liter V12 in de rug die 660 pk levert en een totaalgewicht van slechts 1365 kilogram heb je alle ingrediënten in huis om je eens flink uit te leven op de modderige wegen en dat is ook precies wat er gebeurt in onderstaande video.

Wij vragen ons af of de personen achter dit kanaal ook de auto’s bezitten, wie wil er anders zijn Ferrari Enzo uitleveren voor dit soort projecten?

Video: Ferrari Enzo in WRC stijl

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Eén reactie

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Top Gear Season 19 Episode 3

Top Gear Season 19 Episode 3

Tuned - The Zero Fucks Given RX7

Tuned – The Zero Fucks Given RX7