in

Ferrari F12 Berlinetta met Innotech uitlaat

Jullie kunnen het bedrijf Innotech vast nog wel herinneren, een aantal maanden geleden plaatsten we namelijk een video van deze uitlaatfabrikant waarin zij hun nieuwe Innotech Performance Exhaust voor de Lamborghini Aventador presenteerden. De Aventador met Innotech uitlaat haalde een niveau van 124 dB.

De Ferrari F12 Berlinetta heeft standaard al een geweldig geluid en je zou denken dat het niet nodig om dit aan te passen. Pas als je het verschil hoort tussen het standaard uitlaatsysteem en de Innotech uitlaat begrijp je waarom men over zou willen stappen. Het uitlaatsysteem dat Innotech op de Ferrari F12 Berlinetta heeft gemonteerd haalt 122 dB en is uitgerust met een ‘remotely-controlled valve’, middels een druk op de knop kun je het geluid dempen of vol open zetten.

Vermogenswinsten zijn niet bekend gemaakt maar het gaat hooguit om een paar pk, het belangrijkste is het geluid en dat klinkt prima toch?

Video: Ferrari F12 Berlinetta Innotech uitlaat

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Petrolicious - No Substitutes for an BMW E30 M3

Petrolicious – No Substitutes for an BMW E30 M3

2013 Porsche 911 GT3 getest door Chris Harris

2013 Porsche 911 GT3 getest door Chris Harris