in

Ferrari F40 drift rondjes op een dirt track

Het is vijf jaar geleden sinds het YouTube-kanaal TaxTheRich100 voor het laatst een video uploadde. Het was een uitstekende bron van entertainment, waarbij exclusieve auto’s zoals de Ferrari 288 GTO, F50 en Enzo werden misbruikt op een ongekende manier.

De Ferrari F40 in deze video hebben we eerder gezien in een video van TaxTheRich, we vermoeden dan ook dat dit dezelfde bestuurder is. De iconische hypercar uit de jaren ’80 is inmiddels wel voorzien van een nieuwe diffusor en spoiler, vergelijkbaar met de F40 LM. Daarnaast hangt er ook een ‘straight piped’ uitlaatsysteem onder om het geluid van de 2.9-liter twin turbo V8 te versterken.

We kunnen ons voorstellen dat de onderhoudskosten voor deze F40 niet gering zijn, als je ziet hoe de bestuurder ermee omgaat. Driftend op een dirt track, dat is geen alledaagse manier van rijden voor een F40. Maar we zijn blij dat de Ferrari in ieder geval gebruikt wordt en niet als een Garage Queen zijn dagen slijt.

Video: Ferrari F40 drift rondjes op een dirt track

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Vijf Lexus LFA's laten hun V10-motor janken op een oval

Vijf Lexus LFA’s laten hun V10-motor janken op een oval

Nieuwe BMW M4 GT3 test op Spa-Francorchamps

Nieuwe BMW M4 GT3 test op Spa-Francorchamps