in

Ferrari F430 Spider Off Road in Griekenland

De volgende video werd gefilmd in Zagorohoria in het noordwesten van Griekenland, het toont ons hoe moeilijk het is om een Ferrari F430 Spider door een oud Grieks dorpje te sturen. Hoe deze bestuurder daar terecht is gekomen is en waarom hij er overheen rijdt is een groot raadsel maar hij had ongetwijfeld geen andere keuze.

De F430 Spider is 1.92 meter breed, terwijl de straat op sommige punten slechts 1.96 meter breed is. Overduidelijk niet gemaakt voor auto’s en het lijkt ons niet echt prettig om je dure rode lak op de stenen muren achter te laten. Na een zenuwslopende rit van 20 minuten, over een afstand van 100 meter, vonden de Ferrari F430 Spider en zijn bestuurder eindelijk weer een fatsoenlijke weg.

Dat de 4.3-liter V8 niet helemaal ongeschonden uit het avontuur is gekomen blijkt wel uit de rook die uit het motorblok komt.

Video – Ferrari F430 Spider Off Road

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Mercedes SLS AMG Black Series Nurburgring Lap

Mercedes SLS AMG Black Series Nurburgring Lap

De Supercar Garage van Abu Dhabi

De SBH Royal Auto Gallery van Abu Dhabi