in

Ferrari GTC4Lusso accelereert naar 345 km/h

De GTC4Lusso is de meest praktische Ferrari ooit gemaakt. Er kunnen twee personen redelijk comfortabel achterin zitten, zoals Chris Harris demonstreerde, en met de achterstoelen neergeklapt heb je ook voldoende bagageruimte. Waarschijnlijk zal niemand naar deze unique selling points vragen als je zegt dat je een GTC4Lusso hebt, want bij een Ferrari draait het tenslotte om vermogen, geluid en acceleratie.

Gelukkig is Ferrari trouw gebleven aan de waarden van het merk en is de Shooting Brake geleverd met een atmosferische 6,3-liter V12-motor, het moet tenslotte niet te burgerlijk worden. Accelereert de Ferrari voluit dan staat na 3,4 tellen 100 km/h op het digitale dashboard en pas bij 345 km/h is de vaart eruit.

In onderstaande video laat een GTC4Lusso-eigenaar zien hoe lang het duurt om vanuit stilstand naar topsnelheid te accelereren.

Video: Ferrari GTC4Lusso accelereert naar 345 km/h

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

IndyCar Texas 600 Highlights

IndyCar 2018 – Texas 600 Highlights

15-jarige crasht Volkswagen, claimt dat hij aangereden werd

15-jarige crasht Volkswagen, claimt dat hij aangereden werd