in

Ferrari P4/5 Competizione lossen is best moeilijk

Geloof het of niet, het lossen van een auto van een transportvoertuig is bijna rocket science. Het is schrikbarend eenvoudig om een ​​auto te beschadigen als je hem op de autoambulance wilt zetten, maar deze heren ontdekte dat een Ferrari P4/5 Competizione lossen van een autoambulance ook niet de makkelijkste taak is.

Wanneer de auto dan ook nog eens een uniek exemplaar is, zorgvuldig gebouwd volgens de specificaties van Ferrari verzamelaar James Glickenhaus, schiet het stressniveau omhoog. Helemaal vlekkeloos verloopt het niet maar het had nog altijd veel erger kunnen aflopen met de Ferrari P4/5 Competizione. Het idee met de planken is juist, maar daar gaat het ook 90% van de keren fout. Mensen houden geen rekening met het gewicht en de verplaatsing en dan gaat het vaak al snel fout.

Gelukkig loopt het hier uiteindelijk allemaal goed af en konden de mensen tijdens de Monterey car week de auto in al zijn glorie aanschouwen.
Via: Autoblog

Video: Ferrari P4/5 Competizione lossen

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

2013 BMW I3 Review

2013 BMW I3 Review

WRC 2013 - Rally Spain Highlights

WRC 2013 – Rally Spain Highlights