in

Ferrari testrit in Maranello gaat bijna ernstig fout

In Maranello kun je op bijna iedere hoek van de straat een Ferrari huren, een jongensdroom natuurlijk want wie wil er nou niet een Ferrari besturen in Italië! Onder begeleiding van een instructeur mag je een Ferrari flink op zijn staart trappen, maar niet iedere klant kan 400+ pk aan en het helpt ook niet als je een pusherige instructeur naast je hebt zitten. Het gaat dus weleens mis..

De jongen in onderstaande video rijdt in een Ferrari F430 over een tweebaansweg en schat zijn snelheid ten opzichte van zijn voorganger compleet verkeerd in. Wat er vervolgens gebeurd, daar slaat je hart van over. Reactievermogen als een baas maar wat een geluk! Kan me niet voorstellen dat je als instructeur hier comfortabel naast zit, iedere dag idioten in je Ferrari die denken dat ze Sebastian Vettel zijn. Alle veiligheidssystemen aan!!

Video: Ferrari testrit gaat bijna fout

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

2 Reacties

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Deze Mitsubishi Evo domineert de Falougha Hillclimb

Deze Mitsubishi Evo domineert de Falougha Hillclimb

Een vrachtwagen met camera en TV is een geweldig idee

Een vrachtwagen met camera en TV is een geweldig idee