in

Fiat Panda geeft geen ruimte en raakt Skoda

Soms heb je bruggen die te smal zijn voor twee rijbanen, maar dat staat dan meestal aangegeven met voorrangsborden. Deze brug was breed genoeg voor twee voertuigen, maar omdat de bestuurder van een Fiat Panda in het midden bleef rijden was er geen ruimte voor de tegemoetkomende Skoda Octavia.

De Fiat en Skoda raakten elkaar, waarna de dashcammer met zijn auto tegen de railing van de brug reed. In de tweede video zien we de schade aan beide voertuigen en daarin is te zien dat ook de Fiat niet verder kon rijden. Het linker voorwiel lijkt van de ophanging te zijn gerukt.

Waarom de Fiat-bestuurder in het midden van de weg bleef rijden is onduidelijk, maar hij/zij moet de Skoda gezien hebben dus het zal iets te maken hebben met inschattingsvermogen. Net als deze Belg, die dacht nog wel even in te kunnen halen en bijna een frontale botsing veroorzaakte.

Video: Fiat Panda geeft geen ruimte en raakt Skoda

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

McLaren MP4-12C GT3

McLaren MP4-12C GT3 grijpt record op Turckheim Hillclimb

Alexander Albon schrijft RB16 af in FP2 Bahrein

Alexander Albon schrijft RB16 af in FP2 Bahrein