in

Fietser zoekt ruzie met Lamborghini Aventador

Niet iedereen is zo dol op auto’s als wij dat zijn. Deze fietser in London heeft duidelijk genoeg van alle supercars en de bijbehorende bestuurders.

Zoals we in onderstaande video kunnen zien wacht de fietser langs de kant van de weg tot de Lamborghini Aventador naar hem toe rijdt. Op dat moment gaat de fietser midden op de weg rijden en blokkeert hij de Lamborghini Aventador. Zoals je zou kunnen verwachten is de Lamborghini bestuurder niet blij en jaagt hij de 6,5-liter V12 flink in de toeren om deze rare man aan de kant te jagen.

De fietser geeft echter geen krimp en de chauffeur werd gedwongen om voorzichtiger om de fietser heen te manoeuvreren. Overigens is dit niet de eerste keer dat we iemand in London zien die een hekel heeft aan supercars, kunnen jullie je dit incident nog herinneren.

Video: Fietser zoekt ruzie met Lamborghini

  • Mr. Autostrada

    Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

2 Reacties

Laat een reactie achter

Reageer op deze video