in

Ford Fiesta botst achterop Aventador SV Roadster

De Lamborghini Aventador SV Roadster van Instagrammer Sebastien Dubous werd van achteren geraakt door een Ford Fiesta in Manchester. Een botsing is natuurlijk vervelend, maar daar ben je als het goed is voor verzekerd. Desondanks besloot de Ford-bestuurder ervandoor te gaan.

In deze video zien we dat Sebastien in de Lamborghini remt voor een bocht naar links. Als hij linksaf slaat, stopt de bestuurder van een Ford Fiesta niet op tijd en botst tegen de achterkant van de supercar. Beelden die zijn vastgelegd door een beveiligingscamera laten zien dat de Fiesta-bestuurder na het ongeval even twijfelt, voordat hij alsnog doorrijdt.

Volgens Sebastien was de Fiesta-bestuurder de Aventador SV aan het filmen met zijn telefoon. “Still looking for the moron that did my backend while I was indicating turning left the whole time. Next time instead of pulling your phone for a video, just f*ckin brake, plenty space and time to see I’m turning left moron.

Video: Ford Fiesta botst achterop Aventador SV Roadster

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Mercedes-Benz E430 Lorinser naar topsnelheid

Mercedes-Benz E430 Lorinser naar topsnelheid op de Autobahn

Toyota Celica Silhouette met Ferrari V8

Dit is een Toyota Celica Silhouette met Ferrari V8