in

Ford Mustang slaat succesvol op de vlucht voor politie

Bij de meeste achtervolgingen die we met jullie delen wordt de verdachte uiteindelijk aangehouden. Maar de bestuurder van deze grijze Ford Mustang GT 5.0 weet met succes de politie af te schudden.

Deze achtervolging vond plaats op 15 juni in Little Rock, Arkansas. Waarom agent Jessica McCord de Mustang aan de kant zet horen we niet, maar terwijl ze naar de auto loopt sprint de Ford-bestuurder ervandoor. De agente rent snel terug naar haar politieauto en zet de achtervolging, maar de Mustang GT is allang gevlogen.

Het kenteken op de Mustang behoort toe aan een zilverkleurige Chevrolet Camaro en als McCord door de meldkamer wordt gevraagd naar meer informatie over de vluchtauto, maakt ze een cruciale fout. Op geen enkel moment geeft de agente aan dat ze op zoek zijn naar een donkergrijze Ford Mustang, niet naar een zilverkleurige Camaro.

Het is voor de politie niet makkelijk om krachtige muscle cars bij te benen, maar je maakt het jezelf wel heel moeilijk als je niet weet wat voor auto de verdachte heeft.

Via: Carscoops

Video: Ford Mustang slaat succesvol op de vlucht voor politie

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....
verstappen tsunoda Monster Truck

Verstappen en Tsunoda racen in Monster Trucks

Racetruck valt 200 meter het ravijn in tijdens Pikes Peak 2023

Racetruck valt 200 meter het ravijn in tijdens Pikes Peak 2023