in

Ford SUV ramt opzettelijk sedan van de weg

Dit moet een van de ergste opzettelijke crashes zijn die we de afgelopen maanden hebben gezien in een dashcam-video. Bij dit incident reed de bestuurder van een Tesla Model 3 op Alvarado-Niles Road in Californië, toen de ingebouwde dashcam het slotakkoord filmde van een heftige verkeersruzie.

We zien niet wat de aanleiding was van deze verkeersruzie, die resulteerde in een heftige crash. We zien wel dat een zwarte sedan snel tussen het verkeer door rijdt, terwijl hij wordt achtervolgd door een Ford SUV.

Uiteindelijk ramt de SUV de zwarte sedan in volle vaart de middenberm in. Daarbij maait de SUV een lantaarnpaal, meerdere bomen en een brandkraan omver. Nadat de auto’s tot stilstand zijn gekomen, kruipt de SUV-chauffeur uit het wrak en rent weg.

De bestuurder van de Model 3 heeft deze beelden overgedragen aan de politie, maar ook geüpload naar YT om met ons te delen.

Via: InsideEV’s

Video: Ford SUV ramt opzettelijk sedan van de weg

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Lamborghini Aventador Roadster doet 312 kmh op Duitse Autobahn

Lamborghini Aventador Roadster doet 312 km/h op Duitse Autobahn

Gunther Werks 400R

De Gunther Werks 400R is sneller dan een 991 GT3