in

Formula 1 Highlights van Goodwood

We blijven nog even bij het Goodwood Festival of Speed want er was afgelopen weekend zoveel moois te zien, dat kunnen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Een van de hoogtepunten van het weekend zijn de Formule 1 auto’s die de hillclimb van Goodwood bedwingen.

Zo reed de net 50 geworden Johnny Herbert in een recente Formule 1 auto van Mercedes, Damon Hill in zijn 1996 kampioensauto van Williams en gaf de 80-jarige John Surtees samen met Kimi Raikkonen een mooi demo in de kampioenschapwinnende Ferrari’s uit 1964 en 2007. De grootste trekpleister was waarschijnlijk Lewis Hamilton die het publiek alvast opwarmde voor de Britse Grand Prix, aanstaand weekend.

Een aantal highlights van de Formule 1 auto’s op Goodwood zie je in onderstaande video’s. Mochten er meer interessante video’s volgen dan zullen wij deze natuurlijk hier plaatsen.

Video: Formula 1 Highlights van Goodwood

John Surtees en Kimi Raikkonen

Lewis Hamilton

Damon Hill

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Sebastien Loeb Snelste Tijdens Goodwood 2014

Sebastien Loeb Snelste Tijdens Goodwood 2014

IndyCar 2014 - Houston Highlights

IndyCar 2014 – Houston Highlights