in

Forza Motorsport 5 Lauch Trailer

Vanaf 22 november ligt Forza Motorsport 5 in de winkels samen met de Xbox One, de opvolger van de Xbox 360. Overigens moeten we jullie direct teleurstellen want in Nederland komt de Xbox One en Forza Motorsport 5 pas in 2014 op de markt.

De game is compleet opnieuw opgebouwd en behoorlijk veranderd. Inmiddels zijn 202 auto’s bevestigd en ontwikkelaar Turn 10 Studios heeft eerder al laten weten minstens zestig auto’s aan het wagenpark van Forza Motorsport 5 toe te voegen middels downloadable content. Desondanks zijn het een stuk minder auto’s dan in Forza 4, die had 500 auto’s in de digitale garage staan. Ook het aantal circuits is afgenomen, van 26 naar 14, maar Spa-Francorchamps, Yas Marina en Bathurst zijn welkome toevoegingen.

Op de lijst ontbreekt overigens de Nordschleife, wellicht dat deze in 2014 als downloadable content wordt toegevoegd maar daar is nog niets over bekend. In onderstaande launch trailer krijgen we te zien wat Forza Motorsport 5 allemaal in huis heeft, zet de video in HD en laat ons weten wat je van de game vind.

Video – Forza Motorsport 5 Trailer

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Osella PA2000 Honda

Osella PA2000 Honda

Gran Turismo 6 Trailer

Gran Turismo 6 Trailer