in

Frans bedrijf maakt Lamborghini Espada Hot Rod

Als er van een Amerikaanse-auto een Hot Rod wordt gemaakt kijkt niemand raar op, maar bij een exoot als een Ferrari of Lamborghini is dit toch anders.

Het Franse bedrijf Danton Arts Kustoms heeft in samenwerking met Carrosserie Hervé aan een 1970 Lamborghini Espada gesleuteld. Zoals je kunt zien is het resultaat behoorlijk extreem, met een V12-motor die open en bloot ligt, Govad G67 RUMI Special Edition-wielen die buiten de carrosserie steken, verlaagd dak en een aangepaste voorruit.

Deze one-off Espada behoudt zijn 2+2 lay-out, hetzij in zeer basic vorm, en maakt nog steeds gebruik van de originele 3,9-liter twaalfcilinder. De carrosseriedelen die de Lamborghini nog heeft zijn allemaal afgewerkt in een matgrijze tint in combinatie met de Italiaanse driekleur.

Verdere details over deze creatie zijn helaas schaars, we moeten afgaan op wat we zien in de video en dat is gewoon een hele dikke hot rod!

Video: Lamborghini Espada Hot Rod

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Oorzaak Sophia Flörsch crash

Nieuwe beelden laten oorzaak zien van Sophia Flörsch crash

mercedes-amg-c63-s-coupe-tuning-lime-green-prior-design

Mercedes-AMG C63 S Coupe voorzien van Prior Design bodykit