in

Gallardo met 2000 pk verliest controle en spint in vijver

Een Lamborghini Gallardo naar een zo hoog mogelijke snelheid jagen in 800 meter lijkt een gemakkelijke opgave, maar 2000 pk op de achterwielen veranderd alles.

Bij het schakelen van de tweede naar de derde versnelling begint de Gallardo al een beetje te kwispelen met zijn kont maar als de bestuurder dan naar de vierde versnelling overschakelt kan hij de Gallardo niet meer houden. De Lambo breekt naar rechts uit en spint stuurloos op een grote, maar ondiepe, vijver af.

Deze video doet ons sterk denken aan een andere Gallardo die haaks rechtsaf sloeg, en na het bekijken van die video lijkt het erop dat dit dezelfde auto is. Beide auto’s hebben hetzelfde nummer, 333, op de zijkant, dezelfde sponsorlogo’s, dezelfde velgen en nagenoeg dezelfde kleur. Als dit dezelfde auto is moet er misschien toch iets veranderd worden aan de setup, denken jullie niet?

Video: Gallardo met 2000 pk spint in vijver

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Top Gear Season 22 Episode 1

Top Gear Season 22 Episode 1

Een Smart Forfour parkeer je gewoon met de hand

Een Smart Forfour parkeer je gewoon met de hand