in

Gast sloopt zijn nieuwe BMW M3

Als je net een 2011 BMW M3 hebt gekocht dan zou je verwachten dat je er zuinig mee omgaat. Beetje spelen op de snelweg oké, maar wij zouden niet snel een circuit bezoeken om te gaan driften. Helemaal niet als de auto is gekocht na jaren van sparen, aan de andere kant als je genoeg geld hebt maakt het allemaal niets uit.

In deze clip zien we een BMW E90 M3 met vier (!) jongens erin, het circuit op gaan om wat te driften. De bestuurder accepteert blijkbaar het risico dat het fout kan gaan en dat gaat het helaas ook vrij snel. Na slechts 20 seconden verliest hij de controle bij de switch en knalt vol op een reusachtige tractorband.

Natuurlijk gaat de bestuurder in de fout, dat kan gebeuren op een circuit, maar wij vragen ons af wat die reusachtige tractorbanden daar doen? Die hebben geen enkele toegevoegde waarde behalve iemands auto slopen! Dan heb je een beetje gras als uitloopstrook en dan leggen ze er die dingen neer, bizar toch?

Video – Gast sloopt zijn nieuwe BMW M3

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

De nieuwe BMW M4 DTM

De nieuwe BMW M4 DTM

Chris Harris heeft een Citroën 2CV

Chris Harris heeft een Citroën 2CV