in

Geboeide arrestant steelt politieauto

We hebben weer een mooie Dashcam video voor jullie, ditmaal niet uit Rusland of China maar uit Amerika. Sterker nog, het zijn beelden van een politie dashcam.

Darren Porter (41), werd verdacht van een inbraakpoging bij Texas Gas Antiques & Collectibles. Geboeid werd hij achterin de Ford Crown Victoria politieauto gezet terwijl de agenten met de eigenaar van de winkel gaan praten. De dashcam van de achterste politieauto filmt hoe Darren het raampje van de achterdeur naar beneden draait en vervolgens de deur opent.

Voorzichtig loopt Darren naar de bestuurderskant en neemt plaats achter het stuur om er vervolgens geboeid en al vandoor te gaan, toch handig een automaat. Zodra de agenten door hebben wat er aan de hand is gaan ze op zoek naar de verdachte en de auto. Helaas voor hen vinden ze de politieauto leeg terug bij een appartementencomplex, Darren Porter is nog altijd voortvluchtig.

Video: Geboeide Arrestant steelt politieauto

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Deze Gallardo Superleggera heeft 1730 pk

Deze Gallardo Superleggera heeft 1730 pk

Morgan Aero Coupe vs Aston Martin V8 Vantage S

Morgan Aero Coupe vs Aston Martin V8 Vantage S