in

Gestolen Peugeot 208 vlucht naar België

De Dienst Infrastructuur Zuid-West Nederland heeft weer een mooie achtervolging gedeeld. Vorige week zagen we nog een gestolen Fiat 500 die in de kraag gepakt werd, nu wordt de achtervolging ingezet op een gestolen Peugeot 208.

Ter hoogte van Maastricht krijgt de Peugeot-bestuurder een stopteken van het snelle interventievoertuig, een Audi A6, maar besluit hier geen gehoor aan te geven en vlucht richting België. Wat de Peugeot-bestuurder waarschijnlijk niet weet is dat Nederlandse agenten tijdens een achtervolging de landsgrenzen gewoon mogen passeren.

De achtervolging vervolgt zich tot in het centrum van Luik, waarna de Nederlandse agenten besluiten dat er actie ondernomen moet worden om de 208 tot stoppen te dwingen. Hoe dat afloopt zullen we niet verklappen, maar de verdacht geeft zich in ieder geval niet zomaar gewonnen.

Video: Gestolen Peugeot 208 vlucht naar België

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....
Arthur Tussik lapt een gecrashte Porsche 911 op

Arthur Tussik lapt een gecrashte Porsche 911 op

De Singer ACS is de ultieme off-road 911!