in

Getting Started – 34 supercar start ups

‘Getting Started’ is een korte video die de beelden, maar nog belangrijker de geluiden, bevat van 34 verbazingwekkende voertuigen die brullend en schreeuwend tot leven komen! Van de stille ’69 Jaguar E-Type’s zes-in-lijn naar het gebrul van Aventador en zijn 6.5-liter V12 tot aan de scherpe schreeuw van de Ferrari 360 modena.

Er iets voor iedere liefhebber om van te genieten, Europese klassieke sportwagens, moderne supercars en vintage American Muscle Cars. Het mooie is dat de video geen muziek bevat of voice-overs, slechts mooie close ups, eenvoudige tekst en de akoestische klanken van mooie auto’s.

We hebben al eerder supercar start up video’s gezien en iedere keer is het een prachtige symfonie voor de autoliefhebber. Zet je speakers open voor het juiste effect en laat ons weten welk geluid bij jou op 1 staat.

Video: Getting Started – 34 supercar start ups

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

De BMW I8 Review van Chris Harris

De BMW I8 Review van Chris Harris

Stoplicht sprint tussen twee Ford Focussen

Stoplicht sprint tussen twee Ford Focussen