in

Geweldige American Muscle Verzameling

eGarage heeft wederom een prachtige verzameling met American Muscle Cars gevonden. De laatste keer ging eGarage op bezoek bij een vrouw die alleen Vipers verzamelde, de collectie van Brian en Samantha Styles is een stuk diverser.
De garage wordt ook wel ‘The Zoo’ genoemd, omdat veel van de auto’s een naam van een dier dragen. Het is daarnaast niet alleen een garage maar ook sociale plek om vrienden te ontvangen, naast de auto’s staan er ook flipperkasten, pooltafels en een bar.

De verzameling van de familie Styles is zeer zorgvuldig uitgezocht, het moet een bijzondere muscle car zijn, een waarvan er maar weinig exemplaren zijn en uiteraard in perfecte staat. ‘The Hunt’ is volgens Brian daarom minstens zo leuk als het bezitten van de auto. Natuurlijk rijdt Brian graag met zijn American Muscle Cars maar hij heeft ook veel plezier in het onderhouden en poetsen van zijn Superbird’s, Hemi Cuda’s enzovoort.

Het is een garage waarin, letterlijk en figuurlijk, geleefd wordt. Precies zoals het moet!

Video: American Muscle Verzameling

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

SRT Viper Heeft 700 pk Dankzij Hennessey

SRT Viper heeft 700 pk dankzij Hennessey

Camaro Z28 Nurburgring Lap

Camaro Z/28 Nordschleife Lap