in

Deze geweldige collectie Ford’s wordt geveild

Jim Click’s ‘fast Ford collection’ wordt in augustus door RM Sotheby’s geveild in Monterey en man wat is het een gave collectie!

Click begon in 1991 met racen in klassiekers als een hobby, maar langzaamaan veranderde dit in het verzamelen van iconische raceauto’s en inmiddels is Jim een zeer gerenommeerde verzamelaar. Na 20 jaar enkele van de meest dure en historische raceauto’s in zijn bezit gehad te hebben heeft Click besloten om zijn collectie wat in te krimpen, te beginnen met zijn collectie race Ford’s.

De verzameling auto’s bestaat uit een 1966 Ford GT40 welke een geschatte waarde heeft van $4 miljoen, twee 1964 Shelby 289 Cobra’s met een waarde van $1 miljoen ieder en drie Mustang’s variërend van $400.000 tot ruim $1 miljoen.

Om wat aandacht te creëren voor deze prachtige verzameling van Ford’s heeft RM Sotheby’s onderstaande video gemaakt. Mocht je de centjes hebben, welke zou je kopen?

Video: Geweldige collectie Ford’s

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Nordschleife regen

Nordschleife Wet Crash Compilation

LMP1 vs GTE - Eau Rouge Raidillon Comparison

LMP1 vs LM GTE – Eau Rouge Raidillon