in

Google Topman koopt FXX K voor zijn vrouw

Google topman Benjamin Sloss is een echte petrolhead en smijt met miljoenen als het op exclusiever hypercars aankomt. Er staat al een Ferrari 599XX in de garage en vorig jaar voegde hij daar een McLaren P1 en LaFerrari aan toe. Dat doet hij overigens niet alleen voor zichzelf want zijn vrouw, Christine, is net zo’n grote Petrolhead als hijzelf!

Voor de verjaardag van Christine kon Benjamin natuurlijk niet aankomen met een bosje bloemen en een etentje, en dus gaf hij haar een gele LaFerrari FXX K. 1000+ pk als verjaardascadeau voor een vrouw, komt dat wel goed? Nou, Christine is een geoefende bestuurder op het circuit en noemt zichzelf ‘Because Race Wife’ op Instagram.

Toen ze naar Marenello vlogen om de LaFerrari FXX K af te tikken besloot ze de hypercar-racer maar direct even rond Fiorano te sturen, met een uiteindelijke rondetijd van 1 minuut en 20 seconden. Niet onaardig als je bedenkt dat het ronderecord van de auto op 1:14 minuten staat.

Video: Christine in de FXX K op Fiorano

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

FIA WEC 2015 - 6H Nürburgring

FIA WEC 2015 – Porsche behaalt dubbelzege op Nürburgring

Stefan Bellof

Stefan Bellof Tribute – 30 Years