in

GP2-auto maakt wederom rit op snelweg in Tsjechië

Net als in 2019 heeft een Tsjechische man zijn GP2-raceauto meegenomen voor een ritje op de snelweg. De door Dallara gebouwde GP2-auto werd afgelopen weekend gespot op D4 snelweg tussen Příbram en Dobříš.

Naar het schijnt is de identiteit van de bestuurder bekent bij de politie, maar omdat de bestuurder een helm draagt kunnen ze dit niet bewijzen. De enige manier om een proces-verbaal op te maken is de bestuurder op heterdaad betrappen en de GP2-auto staande te houden. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Ten eerste moet de politie op de hoogte zijn van de actie en ten tweede, zie een 600 pk sterke GP2-auto maar eens bij te houden. Want we denken niet dat de bestuurder hem netjes aan de kant zet als de politie het stopbordje toont.

De GP2, gespoten in een Marlboro Ferrari-livery, werd tijdens zijn rit op de snelgweg vergezeld door een Lamborghini Aventador SVJ, een Bugatti Chiron en een Ferrari 458. Geen slechte line-up!

Video: GP2-auto maakt wederom rit op snelweg in Tsjechië

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Mercedes F200 Concept

De Mercedes-Benz F200 heeft een joystick i.p.v. stuurwiel

crash compilatie week 26

De Motorsport Crashes van 2022 week 26