in

Groep vrienden houdt beater rally met $500 auto’s

Na het zien van deze video zijn wij per direct op zoek naar iemand met een groot landgoed, dat we compleet aan gort mogen rijden.

Onze inspiratie komt van een groep vrienden die de Steep Creek Beater Rally in het leven hebben geroepen. Deze jongens deden al mee aan lokale dirt track races, maar dat werd hun te serieus en te prijzig. Zodoende besloten ze de Steep Creek Beater Rally te organiseren, een laagdrempelige vriendenrally voor beaters van $500 waarbij plezier belangrijker is dan winnen.

Sommige auto’s werden voorzien van bescherming maar elkaar rammen is absoluut uit den boze, een tikje hier en daar hoort er echter bij. Aangezien er 3 manches werden verreden moest er strategisch omgegaan worden met het materiaal, gaat de beater kapot dan lig je namelijk uit de rally.

De vrienden organiseren drie rally’s per jaar op het landgoed, wat toebehoort aan de ouders van een de deelnemers. Van de laatste editie werd onderstaande video gemaakt. Supervet toch!

Video: Steep Creek Beater Rally

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Hennessey's-Trackhawk-is-een-9-sec-SUV

Hennessey’s Trackhawk is een 9 sec SUV

Rotsblok-valt-op-SUV

Gigantisch rotsblok valt bovenop SUV